Trainster Suus

Personal Trainer en Lifestyle- en voedingscoach

Heyhey,

Wat goed dat je de eerste stap naar de beste versie van jezelf al hebt gezet!

Nu zou je je af kunnen vragen: hoezo dan? Doordat je op deze site bent beland, betekent dat jij aan jezelf wilt gaan werken. Proof me wrong.

Mijn naam is Suus van Galen, ik ben 23 jaar, woon in Heeswijk en ben al enkele jaren trainer bij Aiki Sports.

Sinds jongs af aan heb ik moeite gehad met mijn uiterlijk: ik was wat dikker dan de anderen om mij heen. De verwachtingen die ik van anderen voelde en het vertekende beeld wat de wereld (met name social media) kan scheppen, oefende een bepaalde druk op mij uit.

Hockey vond ik altijd super leuk maar toch miste ik een bepaalde uitdaging. Na 8 jaar hockey kwam ik bij Aiki sports terecht. Ik maakte kennis met de sport boksen en dat was fantastisch!

Door Aiki Sports heb ik een hele andere kant van sporten en gezondheid mogen ervaren.

Ik heb tijdens mijn stagejaren heel veel mogen leren van Pim, Rien en Linda. Dit niet alleen op het gebied van sport en het lichaam maar ook het mentale gedeelte speelde een grote rol. Deze groei was onwijs leuk en leerzaam.

Kort na mijn MBO Sport en bewegen coördinator opleiding moest ik aan mijn onderbenen geopereerd worden. Voor mij een ontzettend grote uitdaging, het sporten lag even helemaal stil. Gedachtes over alles wat mis kon gaan speelde aan een stuk door in mijn hoofd. Door deze angsten en gevoelens te delen kregen zij steeds meer een plekje, of beter gezegd: zij werden vervangen door kracht en zelfvertrouwen (zeker niet zonder slag of stoot).

Door onwijs goed naar mijn lichaam te luisteren, mijn gevoelens te delen en realistische doelen te stellen ben ik fantastisch goed hersteld en heb ik geen pijn meer. Wat misschien wel de beste les is geweest, is dat ik heb ervaren hoe veerkrachtig mijn lichaam is.

Het lichaam is fantastisch, als je er goed naar leert luisteren.

Naast het leren luisteren naar je lichaam, is een gezonde relatie met voeding erg belangrijk.

Daarom heb ik verschillende voedingsopleidingen gevolgd zoals: Voedingsconsulent en Precision Nutrition.

Wil jij:

  • jouw kracht wilt ontdekken;
  • goed naar je lichaam leren luisteren;
  • een gezond voedingspatroon opbouwen zonder een streng dieet of gekke foefjes te moeten volgen; en
  • leren wat je lichaam nodig heeft?

Dan help ik jou daar erg graag bij.

Dit is mijn power, wat is die van jouw?