Aiki Sports

Over Aiki Sports

ai ki sports team

Sportschool met meer dan alleen fitness

Om te beginnen wij zijn geen reguliere sportschool. Bij Aiki Sports is altijd een coach aanwezig, om jou te helpen bij vragen en om ervoor te zorgen dat jij geen blessures oploopt.

Onze motto luidt: “Health is a daily practice”.

Wij kiezen er dan ook voor om onze trainingen daar op aan te passen. Niet alleen bij het sporten maar ook leren hoe je voor jouw eigen gezondheid kunt zorgen. Zo kan je onder andere ondersteuning krijgen in voeding, correct bewegen, gepersonaliseerde fitnessplan voor jouw doel en nog veel meer.

Onze sportschool in Schijndel is meer dan een plek waar je terecht kan voor fitness. Bij Aiki Sports motiveren wij elkaar om het beste eruit te halen. Daarnaast leren wij van elkaar, niet alleen van het sporten maar ook van het leven.

Pim Sittrop

Eigenaar

Waarom Aiki Sports?

Jaar aan gezamenlijke ervaring
0
Verschillende cursussen en opleidingen gevolgd
0
Sporten waarin wij ervaring hebben
0

Maak kennis met de trainers!

Bij Aiki Sports werken Personal Trainers en coaches met ervaring, passie en enthousiasme. Elke trainer heeft een of meerdere eigen specialiteiten.

Pim Sittrop

Mylogenics Practitioner, TRM Practitioner, Personal Trainer

Yahlisa Muller

Personal Trainer, Gewichtsconsulent, PN Level 1 Coach

Onze naam en het logo

Aiki is een samenstelling van de Japanse woorden Ai en Ki. Ai staat voor het in harmonie zijn met jezelf of een ander en Ki staat voor levensenergie of kracht. Bij Aiki Sports richten we ons dan ook op het in harmonie brengen van je levenskracht. Dit klinkt wellicht wat ontastbaar, echter richten we ons bij Aiki Sports op het totaalbeeld van jouw leven en niet alleen op sporten.

Tot voor kort hanteerden wij een lotus als logo. De lotus stond voor ons in het teken van perfectie. Door alles wat we bij Aiki Sports inmiddels hebben mogen meemaken, vonden wij het tijd voor een vernieuwd logo.

Als je het verhaal van de eigenaar van Aiki Sports, Pim, kent of hebt gelezen, dan weet je dat hij in december 2020 een hartstilstand heeft gehad. Deze gebeurtenis ziet hij als een nieuwe kans en hij is hard aan het werk om sterker terug te komen dan voorheen. Een herboren vorm. Dat zie je dan ook terug in het nieuwe logo van Aiki Sports.

De lotus is nog aanwezig, maar de nadruk ligt op onze sterke Feniks. De feniks is een dier uit de Griekse en Chinese mythologie en staat erom bekend dat het kan worden herboren uit diens eigen as en staat het symbool voor herrijzenis.

AI KI – Een pad van eenheid, samenvloeiing en harmonie