Aiki Sports

Of je nou wil beginnen met de sport of al jarenlange ervaring hebt: als jij op zoekt bent naar een kickboksschool in de omgeving van Schaijk, Schagen, Schijndel, Uden of Veghel ben je bij ons aan het juiste adres!

Is kickboksen de geschikte sport voor mij?

We begrijpen dat je als beginner misschien een beetje huiverig bent om je aan te melden voor je eerste kickboks les: het eerste beeld wat veel mensen van de sport hebben is dat van grote, gespierde mannen en veel agressie. Maar wij kunnen je geruststellen: kickboksen is voor iedereen. Man of vrouw, gespierd of wat minder gespierd, in vorm of net wat minder in vorm.

 

Daar komt bij dat het kickboksen bij Aiki Sports een stuk minder agressief dan het algemene beeld wat er van de sport is. Bij onze groepslessen focussen we ons namelijk alleen op de stoot- en traptechnieken op de bokszak. Wij geven geen sparringsoefeningen.

Het voornaamste waar wij dus op trainen is je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren. Er is ten alle tijden een enthousiaste, ervaren trainer aanwezig die ervoor zorgt dat jij de juiste technieken leert beheersen en met plezier het maximale uit je training kan halen. Twijfel jij toch nog of kickboksen wel de juiste sport voor jou is? Een proefles is volledig gratis! 

Waarom Aiki Sports de geschikte sportschool is voor jou.


Wij zijn een kleinere, intiemere sportschool waar persoonlijke zorg voorop staat. Hierdoor zul je bij ons meer uit je training halen, omdat wij de ruimte hebben om je meer aandacht te geven dan veel andere sportscholen die meer gericht zijn op massa. Je komt terecht in een kleine groep waar altijd ruimte is voor vragen en hulp. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onder andere en begeleiden wij mensen met chronische pijn bij het sporten. Als jij hier dus last van hebt, of blessuregevoelig bent, hoeft dat geen reden te zijn om je niet bij ons aan te melden. Wij kunnen je de begeleiding bieden die je nodig hebt, zodat je kunt kickboksen op jouw tempo en jouw niveau.

 
kickbocksen

1 op 1 contact

Top Trainers

Wat zijn de voordelen van kickboksen?

Zoals eerder aangegeven focust Kickboksen bij Aiki Sports zich op het verbeteren van je conditie en uithoudingsvermogen. Hierdoor zul je je vanzelfsprekend fitter en sterker voelen, wat ook weer bevorderlijk is voor je focus en (arbeids)productiviteit. Daarnaast is er geen betere sport te bedenken dan kickboksen om eventuele agressie en negatieve emoties eruit te gooien. Na een kickboks les zal je meer mentale rust ervaren.

Als je aan kickboksen doet, doe je in een relatief korte tijd een complete workout: je gebruikt bijna al je spiergroepen en het is flink vermoeiend, waardoor je krachttraining en cardio in één pakt. Al met al is kickboksen de perfecte sport om in een korte tijd een goede volledige workout uit te voeren.

Meld je aan voor een proefles!

Onze kickboks lessen vinden plaats op dinsdag van 19:00 – 19:45, woensdag van 20:00 – 20:45 en donderdag van 19:00 – 19:45. Wij staan altijd open voor nieuwe deelnemers aan onze lessen en nodigen je graag uit voor een gratis proefles! Tijdens deze proefles krijg je een goede feeling van de sfeer in onze sportschool en nadien heb je een goed beeld van hoe een kickbokstraining bij Aiki Sports eruitziet.

Meld je direct aan! Het is super eenvoudig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *