Aiki Sports

Winterretraite '24

Kun je je nog herinneren dat je op 1 januari 2023 een lijstje met goede voornemens hebt opgesteld? Uiteraard heb je alle doelen van dat lijstje kunnen aftikken. Of.. niet? 

Wil je in 2024 met een sterke basis van start gaan? Lees hieronder verder.

Ik heb mijn huidige situatie geaccepteerd

Het leven blijft hetzelfde als je je huidige patroon niet doorbreekt. Je kunt blijven doen wat je altijd doet, namelijk: 

Wat als je zelf verandert?

Wat als je aan de slag gaat met jouw beperkende overtuigingen?
Wat als je je lichaam voedt met gezonde maaltijden?
Wat als je jezelf omringt met gelijkgestemden?
Wat als je (actie) gaat ondernemen?

Deze winterretraite is niet voor iedereen

Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers, dus..

Ben jij tevreden met jouw huidige situatie? 

Zit je lekker in je vel?
Ben je tevreden als je in de spiegel kijkt?
Heb je doelen gesteld voor de komende één, drie en vijf jaar?
Neem je de tijd om met je emoties aan de slag te gaan?
Heb je geen lichamelijke klachten?

Dan is de winterretraite inderdaad niets voor jou.

Wat staat me te wachten?

Ben jij klaar om jezelf en/of je onderneming naar een hoger niveau te tillen, maar heb je geen idee waar je moet starten? Dan is het winterretraite dé uitgelezen plek voor jou!

Het programma zit boordevol workshops en coaching op het gebied van ondernemen, zelfontwikkeling, voeding, ontspanning en natuur, zowel in de villa als in de omliggende omgeving. Denk aan coaching om jouw onderneming verder te brengen, een kookworkshop voor een supergezonde maaltijd en een BRTT-sessie gericht op je mentale gezondheid. 

Het programma wordt helemaal op jouw persoonlijke doelen en voorkeuren afgestemd. Je ontmoet gelijkgestemden, we gaan de natuur in en er is ruimte voor ontspanning.

We kunnen nog niet te veel van de planning bekend maken, wat we je wel kunnen vertellen is dat we een vol schema hebben. Iedere dag zullen er meerdere onderwerpen jouw revue passeren.

High-End locatie

Voor onze winterretraite hebben we een unieke locatie uitgezocht die van alle gemakken is voorzien. De gehele week worden er gezonde en verse maaltijden voor je verzorgd, is er alle ruimte voor ontspanning en kun je genieten van:

En dit allemaal in de prachtige omgeving van Saint-Hubert in de Zuidelijke Ardennen, op nog geen 3 uur rijden vanaf Den Bosch. 

Veelgestelde vragen

V – Dien ik eigen vervoer te regelen?
A – In beginsel wel. Gedurende de voorbereiding gaan we kijken of het mogelijk is om een carpool-systeem te maken.

V – Ik heb een allergie/intolerantie, wat nu?
A – We willen gezonde voeding kunnen aanbieden die binnen jouw wensen valt. Heb je last van allergieën of intoleranties, dan passen we onze maaltijden daarop aan.

V – Ik heb last van een blessure, wat nu?
A – Tijdens de retraite zullen we ook met lichamelijke training aan de slag gaan. Daarbij zijn twee personal trainers aanwezig. Mocht je last hebben van blessures, dan zullen we daar uitgebreid rekening mee houden.

V – Kan ik voor twee personen inschrijven?
A – We hebben een aantal voorwaarden waar je aan dient te voldoen om mee te gaan naar de retraite. Aanmelden voor twee personen kan, maar we gaan graag met jullie allebei het gesprek aan.

Plan jouw gratis intakegesprek