Aiki Sports

Revalidatie

Herstellen van een blessure, operatie of een traumatische ervaring door in beweging te komen. Wij helpen jou weer te starten met sporten tijdens en na jouw revalidatie.

Revalidatie

Bij revalidatie wordt er vaak gedacht aan sporten na een blessure of operatie. Bij Aiki Sports willen we mensen naast sportrevalidatie ook de mogelijkheid bieden om na een trauma weer te gaan bewegen.

Zijn er gebeurtenissen in jouw leven geweest die een impact hebben (gehad) op jouw dagelijkse leven en wil jij graag aan de slag gaan met het verwerken van dit trauma via coaching en bewegen? Dan is traumarevalidatie iets voor jou!

Sportrevalidatie

Kamp jij met blessures of lichamelijke pijnklachten, dan is de sportrevalidatie voor jou. We kijken samen naar jouw klacht(en)patroon en de pijn die je ervaart en stellen aan de hand daarvan een behandelplan op.

sporten-met-chronische-pijn

Traumarevalidatie

Heb je een traumatische ervaring meegemaakt en wil jij graag onder begeleiding gaan sporten, dan is traumarevalidatie voor jou. Bij traumarevalidatie starten we iedere kwartaal met een groep van maximaal 6 deelnemers. De ervaringen van deze deelnemers zijn divers, maar je zal ondervinden dat de saamhorigheid zal bijdragen aan jouw herstel.

Enerzijds gaan we werken aan jouw fysieke gezondheid middels sport- en speloefeningen. Anderzijds zal jouw mentale gezondheid aan bod komen, tijdens coaching en gespreksvoering met jouw coach en onderling.

Wil jij een vrijblijvend intakegesprek? Meld je dan nu aan via onze online agenda!

Zelf starten?

Wil je zelf al van start gaan? Dan raden wij je deze boeken van Saskia de Bruin aan. 

Plan jouw gratis intakegesprek