Aiki Sports

Mommy Fit

Speciaal voor toekomstige en nieuwe mama’s hebben we een trainingsprogramma opgezet, gericht op het verbeteren van je conditie en gezondheid.

zwangere-vrouw-sporten

Hi Mama (in spé)!

Nog even vlug dat laatste babywasje draaien, het huis poetsen, een aantal uur thuiswerken en de dag is alweer bijna voorbij. Als nieuwe mama krijg je vaak veel nieuwe zaken en taken op je bord. Aan het einde van de dag wil je natuurlijk nog voldoende energie overhouden om al je dagelijkse taken af te ronden, met je kind(eren) te spelen én nog kunnen trainen.

Ben je in verwachting of ben je onlangs bevallen en wil je graag onder begeleiding trainen? Dan is Mommy Fit wat jij zoekt! Het perfecte trainingsprogramma voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders!

Dit kan je verwachten

Bij Mommy Fit kun je als (toekomstige) mama werken aan je conditie en gezondheid. Onder begeleiding van een trainer ga je, afhankelijk van jouw startmoment, aan de slag met:

We kijken naar jouw huidige niveau en gaan vanaf daar jouw trainingsplan uitwerken. De lessen bestaan uit maximaal drie andere mama’s, maar je volgt wel je eigen trainingsschema. Iedere mama is immers uniek!

sporten-als-zwangere-vrouw
sporten-als-moeder

Wist je dat...?

  1. Een bevalling vaak minder complicaties kent als je met een goede conditie aan de bevalling begint?

  2. Jouw baby gewoon mee kan naar de training?

  3. De herstelperiode na de bevalling vaak korter is als je een goede gezondheid hebt?

  4. Je kan beginnen aan Mommy Fit zodra je weet dat je zwanger bent?

Plan jouw gratis intakegesprek